Entre tots fem Nadal!!!

Un any més, i ja en són 25, arrenca la campanya solidària de recollida de joguines a favor de Càritas Andorrana, impulsada pel locutor d'RNA òscar Royo i Ràdio i Televisió d'Andorra amb la col·laboració de MoraBanc.

La recollida de joguines s´inicia el 2 de desembre i s´estendrà fins al 3 de gener. L'objectiu, un any més, és garantir que per Nadal cap infant se'n quedi sense.  La joguina ha de ser nova, sense embolicar i no ha de ser una joguina bèl·lica. Aquests són els punts de recollida: Edifici d'RTVA, oficines de Morabanc, Càritas, Illa Carlemany, SuperDry (Illa Carlemany), Perfumeries Júlia, Inlingua, Punt Jove de Canillo, Basar Valira (Escaldes-Engordany), Establiments Garrallà (La Massana), Bingo Stars i també es poden  deixar els ninots de peluix a Tintoreries Núria perquè els rentin de manera gratuïta.

Les joguines recollides es faran arribar a Càritas Andorrana que s'ocuparà de classificar, embolicar i repartir-les a les famílies en situació de necessitat del país durant el dia 5 de gener.

La campanya compta amb la col·laboració de voluntaris joves de diferents centres escolars d'Andorra.

 

 

 

Comments are closed.