Caritas

Missió

Ens esforcem per aconseguir el desenvolupament de la persona

Valors

La dignitat humana i la naturalesa social de la persona

Història

Pels anys seixanta i setanta, Càritas neix en l'àmbit parroquial...

Qui som?

 

Càritas encarna l'opció preferencial pels pobres, els exclosos i els marginats. Càritas s'esforça per aconseguir el desenvolupament integral de la persona i alleujar el sofriment ocasionat per catàstrofes, conflictes i injustícies.

 

càritas andorrana

 

més..

Accions

 

Les accions de Càritas Andorrana es concreten en diferents projectes socials d’àmbit nacional i també internacional.

Les projectes socials sorgeixen de determinades mancances socials detectades pels professionals i a les quals encara no s’ha  donat una resposta o solució per part d’altres entitats o administracions.

Actualment estan en marxa 10 projectes socials  a més d’altres petites accions, que tenen la finalitat última d’aconseguir el desenvolupament integral de la persona i alleujar el sofriment ocasionat per catàstrofes, conflictes i injustícies.

 

 

 

més..

Organització

 

Càritas Andorrana és la federació de les Càritas Parroquials del Principat; per aquest fet, les representa davant d’organismes diocesans, nacionals i internacionals.

Per mitjà del Departament d’Acció Social, el Departament de Formació i Comunicació i el Departament d’Administració de Béns, Càritas Andorrana realitza la seva missió.

L’acció de Càritas Andorrana per l’eradicació de la pobresa té també una dimensió internacional que es concreta amb la pertinença a la xarxa de Càritas Internacional, formada per més de 162 Càritas nacionals amb la presència a 198 països i territoris.

Càritas Andorrana és també membre de Càritas Europa.

més..

 

Comissió Permanent